Dudić je bio izuzetno ljut i žalio se na suđenje
FOTO: E. Oštraković

Ćurguz imao kratak komentar

Dudić je bio izuzetno ljut i žalio se na suđenje

H. Zilić

Odigrana je i druga utakmica 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloga iz Doboja je na stadionu u Modriči savladala Sarajevo sa 1:0 pogotkom Basraka u 74. minuti i došla do prve pobjede u historiji protiv Bordo kluba.

Prije toga Sarajevo je propustilo dvije velike prilike, izdvaja se nastvaran promašaj Ikića u 60. minuti kada nije šutirao na prazan gol.

Nakon meča komentar su dali treneri oba tima.

Prvi je izjavu dao trener Sarajeva Feđa Dudić koji je bio vidno ljut i razočaran, a imao je šta da kaže i na suđenje u današnjem susretu.

"Čestitam Slogi. Ovo je bilo ko zabije pobijedit će. Ko nam je kriv što mi ne zabijemo na prazan gol. Prije toga evidentan faul nad Suljićem, nismo stigli napraviti izmjenu, nakon toga primamo gol, nemam šta da kažem", rekao je Dudić.

Ćurguz je imao kratak komentar također.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ova nam je utkamica bila biti ili ne biti. Tako smo se i spremali. Bilo je teško igrati na ovakvom terenu. Ovdje je bila situacija ko prvi zabije pogodak dobit će to se i desilo. Sarajevo nije realizovalo dobre prilike, na kraju smo postigli pogodak koji nas je doveo u dobru situaciju."

U narednom kolu Sarajevo gostuje ekipi Posušja, dok će Sloga u goste Zrinjskom, ali u puno boljem raspoloženju jer su prekinuli seriju od tri poraza.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
evo i posušju prikike za sigurne bodove.
4 1
Chwilla
Ne rise fedja da su ona dva zabili i da si pobjedio nebi spomeno sudjenje!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi