Dudić i Kodro krenuli u verbalni obračun sa sudijom

Nakon poraza u Modriči

Dudić i Kodro krenuli u verbalni obračun sa sudijom

M. Šljivak

FK Sarajevo poražen je od dobojske Sloge u Modriči rezultatom 1:0.

Meč 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine riješen je pogotkom Milana Basraka u 74. minuti meča i Sloga je došla do tri boda u ovom meču.

U Bordo taboru se nisu lako pomirili s porazom u Modriči. Pokazali su to nakon ovog meča kada su krivca za novi gubitak bodova tražili u sudiji.

Po posljednjem zvižduku trener Feđa Dudić i njegov pomoćnik Mustafa Kodro ušli su u teren kako bi se barem verbalno obračunali sa sudijom Aleksandrom Njegomirovićem i njegovim saradnicima.

Nakon svega Njegomirović je pokazao crveni karton Kodri i on će sigurno biti kažnjen zbog riječi koje je uputio sudiji. 

Oglasi

Očigledno je da u redovima tima s Koševa nisu previše zadovoljni večerašnjim suđenjem. Ipak, teško da je sudija kriv što su u dva navrata igrači ovog tima promašili zicere kojima su mogli imati veliku prednost.

Večerašnji domaćin je svoj zicer iskoristio. Basrak je pogodio iz šanse koja mu se ukazala i donio je svom timu velika tri boda za prekid crne serije od tri uzastopna poraza.

Sarajevo je trenutno na šestom mjestu tabele Premijer lige BiH s 19 bodova. U narednom kolu sarajevski klub gostuje u Posušju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači tima s Koševa sasvim sigurno ne mogu biti zadovoljni ovosezonskim igrama svog tima. Feđa Dudić i njegov tim nisu donijeli ono što se očekivalo u Bordo timu i pozicija na tabeli je poprilično loša za klub koji je ciljao na sam vrh tabele.

Šta će se dešavati na Koševu u narednom periodu ostaje nam da vidimo, ali niko nije očekivao da će Sarajevo biti na šestom mjestu nakon 14 utakmica u sezoni.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
ferguson prelazi u boksere.
8 1
starmac
Kako si Kodro?Gdje sad poslije Sarajeva?Karma je čudo moj Dudiću.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi