Sloga uvjerljiva i protiv njemačkog niželigaša, sutra nova provjera

Drugoplasirani tim 1. lige RS u Turskoj

Sloga uvjerljiva i protiv njemačkog niželigaša, sutra nova provjera

Ekipa Sloge iz Gornjeg Crnjelova pripreme za proljetni dio sezone odrađuje u Turskoj.

Prvoligaš iz Republike Srpske u Antaliji ima vrlo dobre uslove za rad i nema sumnje da će izabranici Dragana Mičića spremno dočekati drugi dio sezone, a to se da zaključiti i po pripremnim utakmicama.

Sloga je najprije savladala nekadašnjeg finalistu Evropske lige, ukrajinski Dnipro, a oni koji nisu dobili priliku u ovom meču odmjerili su snage s jednim njemačkim niželigašem.
I u tom meču Sloga je ostvarila trijumf, i to s ubjedljivih 8:0, a strijelci su bili Zlatković (2x), Hadžikadunić (2x), Panić, Labović,. Jovanović i Krbanjević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zamisao stručnog štaba bila je da svi igrači odigraju 90 minuta, osjete ritam utakmice i to je ono što je najbitnije u ovom trenutku", ističu iz Sloge.

Narednu provjeru Sloga ima sutra protiv kazahtanskog Akzhayika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti