Sloga Meridian na mjestu koje vodi u Evropu, a Jagodić poručuje: "Obezbijedili smo ostanak u ligi"
Izjave trenera nakon utakmice Sloga Meridian - Tuzla City.

U Doboju ne lete visoko

Sloga Meridian na mjestu koje vodi u Evropu, a Jagodić poručuje: "Obezbijedili smo ostanak u ligi"

Eldar Ganibegović

Nakon današnje utakmice Sloge Meridian i Tuzla Cityja čuli smo izjave trenera ove dvije ekipe.

U okviru 23. kola WWin lige BiH Sloga Meridian je nastavila da dominira i slavila je protiv Tuzla Cityja rezultatom 3:1.

Ponovo je junak tima koji vodi Vlado Jagodić bio sjajni napadač Dejan Vidić. Danas je postigao nova dva pogotka.

Nakon utakmice su izjave za TV kamere dali treneri oba tima. Prvi se obratio trener gostiju, Adnan Osmanhodžić.

"Zaslužena pobjeda Sloge. Nećemo sevaditi na teren. Mislim da smo jako loše odigrali. S obzirom na mjesta na tabeli čovjek bi rekao da nije sramota. Ali sramota je na ovakav način. Čast pojedincima. Imamo vremena da se pripremimo za meč sa Sarajevom. Slogi želim puno sreće u daljem takmičenju i u Kup takmičenju", rekao je on.

Oglasi

Nakon njega je riječ dobio i Vlado Jagodić. Trener Sloge, iako je dobojski tim na trećoj poziciji koja vodi u  Evropu, ne leti visoko.

"Prije svega čestitke igračima. Znao sam da će biti teška utakmica iz energetskih razloga. City nas je porazio 3:0 tamo, nismo težili ka konačnom revanšu, nego samo da dobijemo. Imali smo dozu i sreće što smo vjerovatno i zaslužili. Malo je zakomplikovao ovaj gol. Nemam šta zamjeriti igračima. Umorni su, potreban im je odmor", rekao je Jagodić i dodao:

"Obezbjedili smo ostanak u ligi, o svemu ostalom ćemo pričati nakon reprezentativne pauze. Neke igrače sam svjesno odmorio, Brnović je debitovao i ja mu čestitam na tome. Nadam se da će uskoro moći igrati i Mrkaić. Tuzla City ima kvalitet i ja vjerujem da će ostati u ligi."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga je ovom pobjedom stigla na treće mjesto na tabeli sa 38 bodova, te ima dva boda i meč više u odnosu na Velež. Tuzla City je ostao deveti sa 23 boda.

Naredno kolo nakon reprezentativne pauze Slogi donosi duel protiv Igmana u Konjicu, dok će City ugostiti Sarajevo. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juka1987
Debil glupira se a meridian bet samo stima
0 0
CRVENIDJAVOLI1922
Nećete dugo. Sutra mi deremo Igman i vraćamo se. A odlučujuća će bit kada dođete u Mostar ko će bit treći.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti