Slogi samo bod, Borac siguran, iznenađenje u Gradišci

4. kolo Prve lige Republike Srpske

Slogi samo bod, Borac siguran, iznenađenje u Gradišci

S. Mlaćo

Danas su odigrani svi susret 4. kola Prve lige Republike Srpske.Lider Sloga G. Crnjelovo je remizirala u gostima kod Željezničar Sport Teama. Bilo je 2:2, a gosti su poveli već u trećoj minuti autogolom Kuprešaka.

Domaći ipak dolaze do preokreta pogocima Kuzmanovića i Kulenovića, ali bod gostima u 81. minuti donosi Komarčević.

U ovom kolu siguran je bio banjalučki Borac. Izabranici Darka Vojvodića bez većih problema na svom terenu savladali su Rudar iz Prijedora. Bilo je 3:0, a dvostruki strijelac za Borac bio je Demir Jakupović, koji je upravo ovog ljeta stigao iz Rudar Prijedora.

Jedan je dodao Aleksandar Radulović, a treba istaći da su domaći u 27. minuti kod rezultata 0:0 imali jedanesterac, no udarac mladog Šikanjica odbranio je golman Hamzabegović.

Slavija je u Foči savladala Sutjesku 2:1 pogocima Kokota i Pušare, a jedini pogodak za domaće djelo je Dejana Raševića.

Isti rezultat viđen je i na duelu Drine i Slobode MG. Gosti su poveli pogotkom Malinovića, izjednačio je Jevtić, a zatim pobjedu Mrkonjićanima donosi Perišić.

Najefikasniji meč kola viđen je u Gradišci gdje je Modriča Alfa potpuno neočekivano sa 4:2 nadigrala Kozaru. Kozara je povela pogotkom Kondića u 28. minuti, ali onda gosti dolaze do četiri pogotka. Strijelci su bili Trifković, Šuka, Lukić i Prljeta. Konačnih 2:4 postavio je dvije minute prije kraja Radoja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Mreže se nisu tresle u duelu Tekstilca i Podrinja (0:0).

Sloga i Borac nakon četiri odigrana kola imaju po deset bodova, a jedan manje Slavija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi