Danilović ostaje u Borcu: Stabilan smo klub, a on nam je itekako potreban

Brojne ponude odbijene

Danilović ostaje u Borcu: Stabilan smo klub, a on nam je itekako potreban

Samir Mlaćo

Iako je njegov odlazak bio skoro završen, Vladan Danilović ovog ljeta neće napustiti banjalučki Borac. Naime, brojne ponude koje su došle na adresu Velikana iz Platonove su odbijene, te će sjajni mladi reprezentativac BiH ostati da pomogne Borcu u ostvarenju ciljeva.

Potvrdio je to za SportSport.ba šef struke Banjalučana Darko Vojvodić koji je bio sasvim jasan.

"Danilović nam je potreban i on će sigurno ostati tu do zime. Mi smo sada stabilan klub i nismo u situaciji da nam treba bilo kakvo obeštećenje. Sve dugove smo vratili, u Janji smo imali premiju pet hiljada maraka, te moram istaći da funkcionišemo kao ozbiljan klub. Sve ponude koje su stigle za Danilovića su odbijene, iz Rumunije je bila najbolja, ali mi smo procijenili da to nije liga za njega. Radi se o najvećem talentu bh. fudbala, ali ja sam rekao da on treba ostati. Na kraju smo to dogovorili i zaista sam sretan", jasan je Vojvodić koji je sa Borcem u tri kola osvojio sedam bodova.

Sutr će u okviru 4. kola na svom terenu o 19:30 ugostiti Rudar iz Prijedora.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Ako je on najveci talent BH fudbala,onda se moramo zapitati kuda ide nasa liga
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi