Slomić: Na dobrom smo putu, borit ćemo se do kraja

Radnički se bori za ulazak u Premijer ligu

Slomić: Na dobrom smo putu, borit ćemo se do kraja

Edmir Škorić

Nogometaši Radničkog primakli su se vodećem Vitezu na tri boda i u Lukavcu se sve intezivnije priča o ulasku u elitni rang bh. nogometa.

Semir Slomić ističe da je zadovoljan u Lukavcu, te govori o ambicijama Radničkog. 

 

"Lijepo mi je u Lukavcu, a kako i ne bi bilo kada smo na pragu jednog velikog uspjeha. Na dobrom smo putu da izborimo Premijer ligu, a imamo jako dobru ekipu i do posljednjeg dana ćemo se boriti za prvo mjesto", kazao je Slomić u razgovoru za naš portal, dodavši:

 

"Želim da se zahvalim treneru Darku Vojvodiću. On je pravi trener, koji zna šta hoće i koji je iz ekipe izvukao maksimum".

 

Radnički je u prošlom kolu s 3:0 deklasirao Branitelj i došao vodećem Vitezu na "samo" tri boda...

 

"Odigrali smo sjajnu utakmicu, bili smo puno bolji i zasluženo smo došli do tri boda. Okrenuli smo se utakmici s Rudarom u Kaknju. Čeka nas težak posao, jer je Rudar dugi niz godina u vrhu Prve lige i imaju veliko iskustvo".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

Za kraj se Slomić posebno zahvalio navijačima Radničkog: "Hvala Siouxima, koji su pravi navijači. Bodre nas gdje god da igramo i uz njih imamo daleko veće šanse za plasman u Premijer ligu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.