Užas za oči: Prvo poluvrijeme Bosne i Hercegovine kao najgora noćna mora!

Bez udarca prema golu protivnika u prvom poluvremenu

Užas za oči: Prvo poluvrijeme Bosne i Hercegovine kao najgora noćna mora!

E. Oštraković

Odigrano je prvo poluvrijeme na utakmici u Bratislavi između Slovačke i Bosne i Hercegovine u okviru 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naša reprezentacija je u Bratislavu došla nakon ogromne pobjede od 3:0 protiv Islanda, u utakmici u kojoj smo dominirali svih 90. minuta.

Sa druge strane, Slovačka nije pobijedila devet mjeseci, a i u prvom kolu kvalifikacija kiksali su na svom terenu protiv Luksemburga.

Nakon prvog poluvremena naša reprezentacija gubi sa 2:0, ali više od toga brine apsolutno bezidejna igra naših fudbalera.

Vezni red kao da nije ni postojao u prvom poluvremenu, što je nevjerovatno, jer su prije nekoliko dana u Zenici odigrali sjajno.

Koliko smo nemoćni najbolje pokazuje statistika nakon prvog poluvremena. Posjed lopte pripao je domaćoj reprezentaciji, a omjer je 56% naprema 44%.

Oglasi

Kada je riječ o udarcima prema golu tu tek imamo razlog za brigu. Naime, naša reprezentacija nije šutirala u prvom poluvremenu.

Niti jedan jedini udarac, pa barem pored gola nismo uputili za 45 minuta igre i jasno je da gore od ovoga u drugom poluvremenu ne možemo odigrati.

Nismo izveli niti jedan jedini korner, dok je domaća selekcija imala četiri udarca iz ugla. Ukoliko mislimo do bodova nešto moramo popraviti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Jasno je da će selektor Faruk Hadžibegić imati šta da kaže igračima u svlačionici.

Kada je riječ o golovima, Slovake je u vodstvo u 13. minuti doveo Mak, a drugi gol postigao je Haraslin u 40. minuti susreta.

Top Komentari

Samosloboda.forzajuve
Hadzibegic jedan jedini krivac.. ocajna postavka !
6 1
nakopitam
Je li ovaj šehić stvarno golman ili je u pitanju neka mućka? Jahahahahahahhahahahhahahahaahahhahahahahahahahhahaha
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi