Mlada reprezentacija u golijadi u Kranju savladala Sloveniju

Prijateljski meč

Mlada reprezentacija u golijadi u Kranju savladala Sloveniju

E. Škorić

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je Sloveniju sa 3:2.

Poslije teškog poraza od Švicarske rezulatatom 3:0, U21 selekcija naše zemlje je u Kranju gostovala Sloveniji u prijateljskom meču, te je slavila s 3:2.

U sedmoj minuti Ivan Bašić iz slobodnog udarca postiže sjajan gol za 0:1, da bi po teškom terenu u 31. minuti Tarik Muharemović povisio na 2:0.

U finišu prvog dijela Slovenci preko Tia Cipota uspijevaju da smanje na 2:1, da bi preko Admira Bristrića u 73. minuti Zmajići stigli i do 3:1.

Mustafa Šukilović je potom isključen zbog neopreznog laktanja protivničkog igrača, pa smo se morali braniti s igračem manje u polju. Cipot postiže novi gol za selekciju Slovenije, ali ostalo je 2:3.

Slovenci su do kraja napadali, ali nisu pronašli način da matiraju Šahinovića po treći put.

Top Komentari

delta
Pa bolan novinaru mozes barem napisati sastave ko je sve nastupao ipak je to mlada reprezentacija BiH, a ne Stupčanica iz Olova!
2 0
delta
Da su kojim slucajem izgubili blatio bi ih sigurno i sa sastavom i sa trenerom,koji smo mi *****i!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije