Slovenija jača za Vujačića

Eurobasket 2009

Slovenija jača za Vujačića

Bek LA Lakersa Saša Vujačić biće spreman za nastup na Eurobasketu u Poljskoj narednog mjeseca, objavio je košarkaški savez Slovenije. Tako je, i onako, jaka Slovenija postala još jača, što je izazvalo veliku euforiju slovenskih ljubitelja košarke.

Slovenci nisu znali dali će Saša biti spreman za nastup zbog problema s koljenom, ali je najnoviji ljekarski pregled otklonio sve sumnje u nastup na Eurobasketu, te se on već priključio reprezentaciji u Španiji, gdje će Slovenija nastupiti na jakom turniru zajedno sa Španijom, Litvanijom i Velikom Britanijom. Sloveniju mnogi vide kao jednog od favorita za medalju, posebno sada kada su neki favoriti poput Litvanije i Grčke ostali bez nekoliko svojih glavnih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti