Slovenski novinar objasnio zašto Luki nije dao glas: To vam je kao sa ženama!

Zvijezda Vatrenih bez glasa iz susjedstva

Slovenski novinar objasnio zašto Luki nije dao glas: To vam je kao sa ženama!

Nakon što su objavljeni svi novinarski glasovi kada je u pitanju izbor za Zlatnu loptu, prvo što su naši susjedi Hrvati primjetili je da za Luku Modrića nije došao nijedan glas iz Slovenije.

Iako je Luka na kraju bez problema došao do priznanja, naši susjedi su bili pomalo ljuti jer kolega novinar sa slovenske televizije Andrej Stare nije dao nijedan jedini glas zvijezdi Vatrenih.

On je u razgovoru za hrvatske medije objasnio zašto je postupio tako.

"Mojih pet igrača su po mom ukusu, glavni igrači najboljih klubova. Modrić je odličan igrač, ali mogu reći da sam bio jako iznenađen što je dobio sve te nagrade. Naravno, čestitam mu od srca. S fudbalerima vam je isto kao sa ženama, muzikom ili turističkim destinacijama. Meni je isto tako žao da naš Jan Oblak nije dobio nijedan bod od strane hrvatskog glasača", pojasnio je svoju odluku Stare.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

izvoristine
Da su ga odabrali za najruznijeg fudbalera danasnjice ne bih pogrijesili al za najboljeg? Najmanje 30 fudbalera u svijetu igraju bolje od njega.
34 27
karlhajncbrazzzo
Pošteno je rekao, nisu ni oni glasali za Oblaka.
16 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi