Luka Modrić o Luki Modriću: Zovu me djevojčice, vrište, a onda shvate da to nije taj Luka

U Hrvatskoj žive 23 osobe koje se zovu Luka Modrić

Luka Modrić o Luki Modriću: Zovu me djevojčice, vrište, a onda shvate da to nije taj Luka

Edmir Škorić

Nakon što je jučer osvojio Zlatnu loptu u Parizu, Luka Modrić ne silazi s naslovnica najjačih medija u regionu, ali i u svijetu.

Luka Modrić: Zvali su me svaki dan, djevojčice, dječaci,

Koliko Modrić uživa status zvijezde i velike ličnosti, zna i njegov imenjak Luka Modrić iz Zatona Obrovačkog.

Luka pogrebnik je daljni rođak zvijezde Real Madrida, a on je za 24sata.hr ispričao kako su ga često zvali za vrijeme Svjetskog prvenstva.

"Da, ja sam Luka Modrić Imenjak i prezimenjak najboljeg nogometaša svijeta. Pogrebnik sam u Zatonu Obrovačkom. Luka i ja smo jedini ljudi u ovom mjestu s istim i prezimenom. Prije je bio i Lukin djed", rekao je "manje poznati" Luka Modrić za 24sata, pa je natavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Dok je bilo Svjetsko prvenstvo u Rusiji, telefon je stalno zvonio. Znalo je biti dana da je zvalo i po 10-15 ljudi, većinom su zvali mlađi, dječaci i djevojčice. Znale su djevojčice i vrištati na telefon kad sam im rekao da su dobile Luku Modrića, ali bi brzo shvatile kako nisu dobile Luku kojeg su zvale. Što da kažem, ponosan sam zbog toga što je moj imenjak osvojio nagradu za najboljeg igrača na svijetu. Potpuno je to zaslužio. Lijepo je biti Luka Modrić", završio je Luka Modrić.

U Hrvatskoj trenutno postoje 23 osobe koje se zovu Luka i prezivaju Modrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi