Pep se toga plašio, ali talentovani tinejdžer odlazi u - Real!
Devetnaestogodišnji Diaz želi da igra i zato je odabrao Real, pa će po svim prilikama od ljeta biti član kraljevskog kluba

Diaz je donio odluku

Pep se toga plašio, ali talentovani tinejdžer odlazi u - Real!

E. Škorić

Prema nekim izvještajima, Brahim Diaz je postigao dogovor oko prelaska u Real Madrid.

Ovaj talentovani 19-godišnji nogometaš je bio frustriran što dovoljno ne igra na Etihadu, a Pep Guardiola je nedavno kazao da neće spriječiti Diaza ukoliko ovaj zaista želi da ode.

Po svemu sudeći, Diazova želja da ide iz Manchestera je presudila, a uz to i ponuda Real Madrida, koji mu je navodno ponudio 60.000 funti sedmično i ugovor kojeg će mladi nogometaš objeručke da prihvati.

On do ljeta naredne godine ima važeći ugovor sa Cityjem, ali sve su prilike da će kao slobodan igrač napustiti Etihad i da će se pridružiti ekipi koju vodi Santiago Solari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Diaz je za City u seniorskoj momčadi odigrao 14 mečeva i postigao je dva gola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Kažu da samo inteligentni ljudi mogu da nauče iz tuđih grešaka, ovaj dečko to očito nije. Koliko je samo bilo ovakvih slučajeva. Sa 19 godina ideš u tim iz sredine tabele, tu se pokažeš pa dodjes u veliki tim kao formiran igrač.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi