6

Komentari (6)

selver79
cuj dosao babo da ga vadi hahahha pa nije otisao u corku ovaj meni messi ko dijete oca mi idi i rijesi i zdravo ako si upravu hajmo na sud i gotovo a posto nisi nemas ti sto rekao Kross damu
Mehaga
Toliko o profesionalnosti i kluba i igraca
miki30
Evo zašto je ovo cirkus od kluba. Gledaj koji reporteri, fotografi zbog jednog igrača njegovog oca, koji vuču klub za nos. Pa bolan bolan nijedan igrač nije veći od kluba ko god da si. Kako bi to Švabo rješio, odma klupa ili prodaja pa da si i Beckenbauer. Šta ti imaš koga ucjenjivati, klub će uvjek postojati a tvoje je još 2 - 3 godine i ćao al nemože to ovaj cirkus od kluba da skuži.
MaDaj
Ono kad te djevojka ostavlja a ti je pitaš da se uda za tebe hahahahhaha
Neddim1
Haha je li realan lik, nudi mu novi ugovor do 2022. Komedija.
SakeArsenal
Ima tri opcije. Da se leči, da se seli, ILI IDE BOD MAČ BATO!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.