"Slučajno" objavljeno: Još jedna njemačka zvijezda na Etihadu?!

Weigl kod Pepa

"Slučajno" objavljeno: Još jedna njemačka zvijezda na Etihadu?!

E. Škorić

Znate kako to ide, novinar koji je dobar s igračem ili klubom iskoristi to poznanstvo, pa u javnost gurne provjerenu informaciju i odluči prije vremena saopštiti transfer.

Ovaj put se to desilo njemačkom reprezentativcu Julianu Weiglu, koji trenutno igra u Borussiji Dortmund.

Jedan novinar je objavio kako je Weigl praktično dogovorio prelazak kod Pepa Guardiole na ljeto. Navodno je Nijemac izrazio želju da promijeni ligu, a novac koji mu nudi City nikako nije zanemariv.

Weigl je odigrao preko 120 utakmica za Borussiju, ali iz Dortmunda nije mogao da zaigra na nekom većem turniru u dresu njemačke, no nada se da će biti član Elfa na Mundijalu u Rusiji, mada su šanse male, ali transfer u City bi mu mogao i u tome pomoći u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo da je jučer objavljeno kako je City dogovorio na ljeto dolazak stopera Philippea Sandlera (21) iz Zwollea. Pep Guaridola je očigledno ponovo našao kvalitetne i ne baš skupe igrače za svoj tim.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi