Slušajući Manea jasno možete da zaključite kakav je Liverpool klub

Želi zauvijek ostati na Anfieldu

Slušajući Manea jasno možete da zaključite kakav je Liverpool klub

Edmir Škorić

Sadio Mane nema želju da jednog dana ode iz Liverpoola.

Mane je tijekom prvih devet utakmica ovogodišnje Premier lige postigao pet golova, a njegov tim je trenutno lider u prvenstvu bez ijednog poraza.

Kada Mane igra, Liverpool ne gubi domaće utakmice, pa se navijači nadaju da će to biti slučaj i danas, kada na Anfieldu dočekuje Tottenham.

Prije 3 godine i 4 mjeseca je Mane potpisao petogodišnji ugovor s Redsima, a danas tvrdi da zauvijek želi ostati u ovom slavnom klubu.

"Jako sam sretan što sam dio ovog velikog kluba i uživam u tome. Nadam se da ću zauvijek ostati ovdje", izjavio je Mane.

U mnogome Liverpool ovisi o napadačkom triju - Mane, Firmin oi Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Lako je raditi s njjima. Imam sreću što igram s takva dva igrača kao što su Firmino i Salah. Dobri su igrači, a isto tako dobre osobe. Mo je cool i simpatičan momak, a Bobby (Firmino) je jako sramežljiv. On je najsramniji nogometaš kojeg sam ikad upoznao, ali jako je simpatičan", otkriva Mane.

"Bio sam u nekim klubovima širom svijeta, ali Liverpool je jedinstven. To je poput porodice. Raspoloženje je uvijek nevjerojatno. Ali normalno je da smo zajedno četiri godine i da se poznajemo. Također smo zajedno i izvan terena i to je važno za moral", tvrdi Senegalac.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi