Službeno: Alex Renfroe potpisao za Galatasaray
Foto: EPA

Potpisao jednogodišnji ugovor

Službeno: Alex Renfroe potpisao za Galatasaray

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Alex Renfroe (31) novi je igrač turskog Galatasaraya.

Kako se i ranije najavljivalo, iskusni 31-godišnji playmaker je dogovorio sve uslove s timom iz Istanbula, a danas je službeno potpisao ugovor.

Renfroe i Galata su postigli dogovor o jednogodišnjem ugovoru, a u redove turskog tima američki košarkaš s bh. pasošem stiže iz Barcelone.

Pored Barce Renfroe je igrao protekle sezone i za minhenski Bayern, a tokom karijere je promijenio veliki broj klubova, među kojima su Alba, Laboral, Brose Baskets, Zagreb...

Nakon potpisa za Galatu Renfroe će se vratiti obavezama u reprezentaciji BiH koju čekaju pretkvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi