Službeno: Depay četiri godine u Unitedu

Predstavljen na Old Traffordu

Službeno: Depay četiri godine u Unitedu

Holandski reprezentativac Memphis Depay danas je i zvanično postao član Manchester Uniteda.

Sjajni ofanzivni fudbaler iza sebe ima fantastičnu sezonu u kojoj je sa PSV-om stigao do naslova prvaka u Holandiji i bio prvi strijelac Eredivisije.

"Ostvario sam svoj san a to je bilo da igram za najveći klub na svijetu i da surađujem sa, po mom mišljenju, najboljim trenerom na svijetu. Presretan sam", izjavio je Memphis Depay i dodao:

"U PSV-u sam boravio od svoje dvanaeste godine i samo se mogu zahvaliti tom klubu na svemu što mi je pružio. Sretan sam i ponosan što sam bio član tog kolektiva, a sada je vrijeme za nove izazove".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Depay je Crvene đavole koštao 25 miliona funti, a sa Crvenim đavolima je potpisao ugovor na četiri godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije