Službeno: Emir Hadžić potpisao za Olimpic

Potvrđeno za SportSport.ba

Službeno: Emir Hadžić potpisao za Olimpic

M. Šljivak

Nekadašnji napadač Željezničara i Sarajeva Emir Hadžić, novi je igrač sarajevskog Olimpica, potvrđeno je za SportSport.ba iz ovog tima

Kako je naš portal i ranije najavio, Hadžić je bio u pregovorima s Olimpicom, a danas je i službeno postao igrač ovog tima.

Iskusni 31-godišnji napadač je s Vukovima potpisao dvogodišnji ugovor, a u redove sarajevskog premijerligaša stiže iz Izraela, gdje je proveo protekle sezone.

Hadžić je u BiH također igrao i za kakanjski Rudar i Čelik, potom za Istru u Hrvatskoj, Celje u Sloveniji, Panetolikos u Grčkoj, a posljednji angažman imao je u Izraelu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovoj zemlji je nosio dres Ironija i Hapoel Acrea, a za Olimpic će sasvim sigurno predstavljati pravo pojačanje za novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, koja počinje narednog vikenda.

Sarajevski tim će u prvom kolu gostovati u Mostaru kod ekipe Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.