Službeno: Hazard u Chelseaju!

Potpisan ugovor

Službeno: Hazard u Chelseaju!

Adnan Beganović

Sjajni belgijski reprezentativac Eden Hazard od danas je i službeno novi igrač aktuelnog evropskog prvaka Chelseaja.

Naime, iz londonskog kluba su objavili da su potpisali ugovor sa sada već bivšim igračem francuskog Lillea.

"Chelsea je dogovorio transfer Edena Hazarda iz Lillea. Danas je fudbaler uspješno prošao liječničke preglede i momčadi će se priključiti na samom početku priprema", saopštili su iz londonskog kluba, dok je Hazard za službene internetske stranice Chelseaja izjavio:

"Oduševljen sam, jedva čekam svoj prvi radni dan".

Podsjetimo, Hazard je u Lille stigao 2005. godine iz belgijskog Tubizea, a u prošloj sezoni za ovaj klub je odigrao ukupno 48 utakmica i pritom je postigao 21 gol i imao je 18 asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.