Službeno: Josip Kvesić potpisao za Karsiyaku

Napustio redove Antalyaspora

Službeno: Josip Kvesić potpisao za Karsiyaku

Bh. internacionalac Josip Kvesić danas je i zvanično potpisao ugovor sa turskom Karsiyakom. 

Dosadašnji defanzivac Antalyaspora u dogovoru sa čelnicima kluba odlučio je promijeniti sredinu, a naredna stanica u njegovoj karijeri je Karsiyaka sa kojom je potpisao ugovor o šestomjesečnoj posudbi s pravom otkupa. 

"Sve smo upravo završili. Turci su ovaj transfer okarakterisali kao najskuplju posudbu u historiji 2. turske lige i vjerujem da smo napravili dobar potez", kazao je za SportSport.ba Edvin Kurtagić koji se brine o Kvesićevoj karijeri. 

Kvesić je u Antalyaspor stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Željezničara, ali nažalost spletom okolnosti se nije pretjerano naigrao i odlazak na posudbu pokazao kao najbolje rješenje za obje strane. Osim Karsiyake, ponude za Kvesića još su poslali Eskisehirspor i Elazigspor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi