Bajiću dvadesetak minuta, Kvesić nije igrao

Turska Super lig, 10. kolo

Bajiću dvadesetak minuta, Kvesić nije igrao

Danas su odigrane dvije utakmice 10. kola turske Super lige, a na djelu su bili klubovi u kojim nastupaju bh. internacionalci.

Antalyaspor našeg Josipa Kvesića je doživio gostujući poraz od ekipe Akhisara rezultatom 2:1, a bivši fudbaler Željezničara je svih 90 minuta proveo na klupi.

Pogotke za domaći tim su postigli Rodallega u 30. i Douglas u 88. minuti, dok je jedini gol za Antayju djelo Samuela Eto'oa sa bijele tačke u 54. minuti.

Konyaspor je na svom terenu remizirao sa Genclerbirligijem (0:0), a Riad Bajić je u igru ušao u 74. minuti utakmice. Napadač naše mlade reprezentacije do kraja utakmice nije uspio značajnije promijeniti stvari, pa je meč okončan najnepopularnijim rezultatom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Super lig, 10. kolo:

Konyaspor - Genclerbirligi 0:0
Akhisar Belediye - Antalyaspor 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.