Službeno: Karačić novi trener NK Vitez

Ponovo na kormilu kluba

Službeno: Karačić novi trener NK Vitez

Branko Karačić od danas je novi trener NK Vitez. 

Nakon serije loših rezultata sa pozicije trenera Viteza je odstupio Ivica Bonić, a umjesto na kormilu ovog posljednjeplasiranog bh. premijerligaša bit će 57-godišnji hrvatski stručnjak Branko Karačić.

"Iako se već nekoliko dana u medijima špekuliralo o Karačićevom angažmanu u našem klubu, službeno smo u kontakt s njim stupili tek jučer te je upravo potvrđeno da je novi-stari trener Branko Karačić", saopštili su iz Viteza. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karačiću je ovo ujedno i povratak u Vitez, gdje je prethodno radio u sezoni 2015/2016. i to veoma dobro, a u našoj zemlji imao je priliku još voditi Široki Brijeg te Zrinjski s kojim je bio i šampion. 

Svoj debi Karačić će imati u 11. kolu Premijer lige BiH kada Vitez gostuje u Bijeljini kod Radnika. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi