Službeno: Stojčev potpisao za Atromitos

Iz Sarajeva prešao u Atromitos

Službeno: Stojčev potpisao za Atromitos

E. Škorić

Miloš Stojčev, dojučerašnji nogometaš Sarajeva, danas je potpisao ugovor s Atromitosom.

Stojčev je godinu i po dana nosio dres Sarajeva, s kojim je osvojio Premijer ligu i Kup BiH, a sada se odlučio na promjenu kluba.

On se zahvalio svima u Sarajevu, te je potpisao trogodišnji ugovor s grčkim klubom, gdje je danas i službeno predstavljen nakon što je obavio liječničke preglede.

Uprava Sarajeva nije stvarala probleme Stojčevu, koji je ipak dao dosta u provedenom vremenu na Koševu. Osim za Sarajevo, Stojčev je nastupao za Leotar, Vojvodinu, Borac iz Čačka i Bežaniju...

Od Koševa se oprostio na najbolji način - majstorskim golom za 2:1 pobjedu nad Širokim Brijegom u nedjelju u utakmici trećeg kola BHT Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.