Prevljak: Drago mi je što sam postigao gol, ali nam on na kraju nije puno toga donio

Bh. reprezentativac nakon meča

Prevljak: Drago mi je što sam postigao gol, ali nam on na kraju nije puno toga donio

Endin Čaušević

Reprezentacija BiH poražena je večeras na gostovanju kod Nizozemske sa 3:1.

Zmajevi su tako i teoretski ostali bez šansi da i u narednom izdanju igraju u Ligi A, te su ispali u Ligu B.

Jedini gol za bh. selekciju večeras je postigao Smail Prevljak samo dvije minute nakon ulaska na teren. Prevljak je nakon utakmice otkrio svoje utiske.

"Šteta što smo izgubili utakmicu. Drago mi je što sam postigao gol, ali nam on na kraju nije puno toga donio. Ipak, u drugom poluvremenu smo igrali dobro i šteta što nismo napravili bolji rezultat. Moramo protiv Italije dati sve od sebe pa ćemo vidjeti šta će biti", rekao je Prevljak.

Top Komentari

Matic
Odlican si bio momcino. Mnogo bolji od svih ostalih napadaca koje imamo. Nadam se da ces istjerati tatine sinove iz prvog tima. Sretno.
7 2
the_target
Svaka cast za ono sto si pokazao od ulaska u igru, sut i gol hrabro i odvazno odavno to nismo vidjeli. Nisi se stopio sa sivilom, bezvoljnoscu, nisi usao kao vecina na terenu "haj alija da je vise vojske". Odvaznost i agresivnost napokon nesto sto treba da ima napadac. Ostali neka se stide,ne zasluzuju da nose drzavni dres
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi