Smajić i Topić žele spasiti Čelik ispadanja iz Premijer lige

Bivši bh.reprezentativci u posjeti gradonačelnika Zenice

Smajić i Topić žele spasiti Čelik ispadanja iz Premijer lige

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik nalazi se u veoma teškoj situaciji, ali i na velikoj raskrsnici. U narednom periodu bi se trebale riješiti mnoge stvari u i oko kluba, a želja novog gradonačelnika Fuada Kasumovića jeste da Čelik izbori opstanak u Premijer ligi pod svaku cijenu.

Danas je gradonačelnik imao goste u vidu Jusufa Pušine, bivšeg predsjednika Nogometnog saveza BiH, zatim Asima Fazlića, bivšeg predsjednika NK Travnik, te dvojicu bivših bh.reprezentativaca.

Admir Smajić i Marko Topić žele preuzeti klupu Čelika i pokušati spasiti ga od ispadanja. Gradonačelnik je podržao njihove ambicije, ali ih stavio ih čekanje, dok se ne napravi nova Skupština kluba i novi Upravni odbor, a to bi trebalo da bude u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da bi dolazak ove dvojice bivših reprezentativaca naše zemlje bilo pravo osvježenje na Bilinom polju. Hoće li i kada će biti njihovo eventualno imenovanje biti na Bilinom polju u ovom trenutku teško je kazati, ali zajednička želja svih prisutnih danas u Gradskoj Upravi jeste da Čelik mora postojati, ali i opstati u Premijer ligi ove godine.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije