8

Komentari (8)

VelaHavle
Hahaha kakvo pisanje po maloj slobodici..m prosle godine ih napustio prije prvog kola, sad ih opet uzjahao
Dino_2000
@VelaHavle Halo seljak, dovoljno je jednom poslati komentar.Ali te razumijem,prsti veliki,šuma mati, i onda se dočepaš mobitela i interneta.Tugo moja.
doa075
Odma nek Tadu angazuju u strucni stab jer doticni ima problem sa ledjima mogo bi opet iznenada otici.
GAziJA....
Svaki prica isto kada dodje, i ne nauci ih...samo covjeku(Husrefu) koji ih je digao iz pepela i sa kojim su igrali fudbal, jebu MAJKU kad god imaju priliku..puno dvozubih ima medju navijacima Slobode..
K79
čuj Husref ih digo iz pepela ! imo ubjedljivo najskuplju ekipu u pl i izgubi na Tusunju od Drine iz Zvornika koja je bila ispala iz lige još na polu sezoni i izgubi naravno i titulu ! Husref svojim igračima psuje mrtvu majku a čudi se što ljudi onda psuju njemu ! Husref obični krkan čija je glavna metoda rada psovanje i pretnje igračima ! a ovaj Smajic nadam se da je samo ponio dovoljno brufena za leđa !
VelaHavle
Hahahha pa svi se pisaju po maloj slobodici... kakva sprdnja od kluba, vracaju trenera koji ih je sutnuo vec
VelaHavle
Hahahha pa svi se pisaju po maloj slobodici... kakva sprdnja od kluba, vracaju trenera koji ih je sutnuo vec
Honduras
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.