Smalling: Messi ima jednu slabost u igri, ali samo ja znam za nju

Tajanstveni defanzivac Uniteda

Smalling: Messi ima jednu slabost u igri, ali samo ja znam za nju

Defanzivac Manchester Uniteda Chris Smalling činio se kao vrlo optimističan pred okršaje protiv Barcelone u Ligi šampiona.

Podsjetimo, voljom žrijeba odlučeno je da će se Manchester United i Barcelona sastati u četvrtini finala Lige šampiona ove sezone, a navijači Uniteda su se normalno odmah počeli pribojavati Lea Messija.

Ipak, defanzivac tima sa Old Trafforda i jedan od onih koji će biti zaduženi da ga čuvaju Chris Smalling otkrio je kako zna za jednu slabost u igri Argentinca, ali da je neće otkrivati.

"Postoji jedna slabost u igri Messija za koju samo ja znam. Mislim da ostatak svijeta toga nije svjestan tako da neću govoriti o tome", rekao je tajanstveni Smalling.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na šta je Smalling mislio i da li će uspjeti da zaustavi Messija, ostaje nam da vidimo u narednim sedmicama. Ipak, jedno je sigurno, ukoliko ne uspije da ga zaustavi, vjerovatno će mu ova izjava doći glave nakon dvomeča.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Kaže, skok igra mu nije baš najjača strana, al eto omakne mu se pa zabije glavom pored Rio Ferdinanda
5 0
Babo
Ma ovo on steli sebi mjesto u prvoj postavi Hahahhaahhahaa Koji namazanko
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi