10

Komentari (10)

opasni_medo
@_ZIJAGA_ Europske utakmice Arsenala korisnici Telemacha mogu pogledati na Arena sport kanalima. Korisnici BHT MojaTV usluga utakmice mogu pratiti na NovaBH. Za ostale nisam siguran. A ti baš na početku sezone reče da će se Arsenal ove godine vratiti u Ligu prvaka, vidiš kako si pogriješio.
_ZIJAGA_
Znam da si moj veliki fan..ali djecace, rekao sam da ce 56S8NAL biti SAMPION, ali od8 MJESTA pa DOLE..ne pratis dovoljno..bune te profili..
opasni_medo
Makar na jednom od 138 profila si rekao da će u Ligu prvaka, ali ne možemo provjeriti kad te stalno banuju... ima li kakva peticija da se potpiše da te više ne banuju? Jbg, kao bumerang si, uvijek se vraćaš. Osim toga, ne možemo provjeriti kad dođe do ovakvog spora.
_ZIJAGA_
Ni na JEDNOM..PANJU, kad me pratis, onda PRATI..inace bit ces BANOVAN..od 8 mjests, pa DOLE..Mirsad je najavljivao Ligu Sampiona, DOKTOR NEMA NISTA S TIM..
opasni_medo
Zašto vrijeđaš, je li to u skladu sa tvojim moralnim vrijednostima? Proizilazi iz tvog duhovnog okruženja, nacionalne, društvene ili religijske pripadnosti? Čime sam te uvrijedio osim što sam ukazao na činjenicu da ti je ovo 138. profil, i da si na jednom od njih rekao da će Arsenal biti u prvih 4? Smiješno je da ti kažeš nekom da će biti banovan, to je kao kad Mia Khalifa kaže da će West Ham biti šampion..
_ZIJAGA_
Uvijek se VELIKANI(Aston Villa, imaju osvojenu LIGU SAMPIONA) pojacavaju iz MANJIH EKIPA OD SEBE(56S8NALA, koji NIJE VELIKAN, nemaju osvojenu Ligu Sampiona)..ne znam sta je tu cudno?!
Gazija_debil
Ko je rekao da je cudno?
DamirS
Gazija ustane svako jutro u 7h, ode na ss.ba i spremno čeka neki članak o Arsenalu, kako bi dao svoj čuveni i 1000x viđeni komentar 56S8....bla,bla
_ZIJAGA_
Da. A ti i ostali poput tebe, pokusavate SAKRITI ISTINU..nema od toga nista DJECACI..gdje se gledaju 56S8NALOVE evropske utakmice sljedece sezone?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.