Zanimljiva ponuda bi mogla doći na adresu Arsenala
FOTO: EPA

Aston Villa želi Smith Rowea

Zanimljiva ponuda bi mogla doći na adresu Arsenala

H. Zilić

Klubovi u Premiershipu lagano kreću u sklapanje igračkog kadra za novu sezonu.

Prema svemu sudeći, Arsenal bi mogao doživjeti dosta promjena.

Roma je navodno "zagrizla" za Granita Xhaku koji je velika želja Jose Mourinha, ali to nije sve.

Mladi Emile Smitoe Rowe (20) na meti je Aston Vile.

Pomenuti fudbaler ima ugovor sa Topnicima do 2023. godine a Villa je spremna ponuditi 20 miliona eura, što je sedam više od trenutne vrijednosti ovog maldog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Finansjski, Arsenal bi i dobro prošao, ali Rowe je u minuloj sezoni odigrao nekoliko dobrih utakmica i pokazao da može biti ozbiljna budućnost Topnika, pa će biti zanimljivo ispratiti ovu transfer priču.

Smith Rowe je omladinske selekcije Engleske ukupno odigrao 20 mečeva i psotigao četiri gola, a igra na poziciji veznog fudbalera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_ZIJAGA_
Uvijek se VELIKANI(Aston Villa, imaju osvojenu LIGU SAMPIONA) pojacavaju iz MANJIH EKIPA OD SEBE(56S8NALA, koji NIJE VELIKAN, nemaju osvojenu Ligu Sampiona)..ne znam sta je tu cudno?!
2 5
opasni_medo
@_ZIJAGA_ Europske utakmice Arsenala korisnici Telemacha mogu pogledati na Arena sport kanalima. Korisnici BHT MojaTV usluga utakmice mogu pratiti na NovaBH. Za ostale nisam siguran. A ti baš na početku sezone reče da će se Arsenal ove godine vratiti u Ligu prvaka, vidiš kako si pogriješio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi