SMS porukom javio treneru da ne želi igrati u zadnjem kolu Premiershipa

Propustio meč protiv Crystal Palacea

SMS porukom javio treneru da ne želi igrati u zadnjem kolu Premiershipa

Endin Čaušević

West Brom nije uspio da napravi čudo i izbori opstanak u Premiershipu u finišu sezone, te ćemo ovu ekipi gledati u Championshipu od naredne sezone.

WBA se borio gotovo do posljednjeg koja i činilo se da će napraviti čudo, no na kraju se to nije desilo. Iako je meč zadnjeg kola bio totalno nebitan za ovu ekipu na kraju su navijači od njih očekivali da se dostojno oproste od društva najjačih.

Međutim, defanzivac ovog tima Jonny Evans je pokazao kako se jedan profesionalac ne smije ponašati. Naime, pred sami meč protiv Crystal Palacea nekadašnji igrač Manchester Uniteda je javio treneru da ne želi igrati na ovoj utakmic.

Evans je trenirao s ekipom, ali je dan pred utakmicu poslao SMS oruku treneru Mooreu i tako mu saopštio da mu se ne igra, te da neće putovati na gostovanje. Ovaj igrač će sigurno napustiti WBA i ostati u Premierhsipu jer su interes za njega pokazali Leicester, West Ham i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi