Snažna poruka Marcela nakon što je objavljeno da prelazi u Juventus

Ipak ostaje?

Snažna poruka Marcela nakon što je objavljeno da prelazi u Juventus

E. Škorić

Usred glasina o mogućem odlasku iz Madrida, Marcelo je napisao kratku i snažnu poruku na društvenim mrežama.

Novinar torinskog La Stampa jučer je objavio da je Brazilac postigao dogovor sa Juventusom na četiri sezone u kojima će mu biti isplaćeno oko 12 miliona eura.

Igrač je oduvijek zadržao jasan javni stav: ne želi napustiti Real Madrid, klub s kojim ima ugovor do 2022. godine.

"Ovo je moja kuća", napisao je Marcelo uz fotografiju s treninga Reala na Instagramu i time prekinuo glasine oko njegove budućnosti.

Ipak, mediji i dalje smatraju, pa i oni u Španiji, da Marcelo svejedno možda na kraju sezone ode u Torino. Prije svega, Cristiano Ronaldo ga nagovara da mu se pridruži, a druga stvar je što je Brazilac sve više na klupi Reala u posljednje vrijeme.

Dugogodišnji član Reala teško podnosi odluku Solarija da sjedi na klupi, čak je o tome pričao i sa direktorima Reala, ali za sada se ništa nije promijenilo, pa je tako i protiv Ajaxa u Ligi prvaka Brazilac ostao na klupi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

Training ⚽️☀️ #M12 #HalaMadrid AQUÍ ES MI CASA!

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti