Snimak s tribine otkrio ko je "zakuhao" na Anfieldu

Liverpool stigao do trijumfa nad Leicester Cityjem

Snimak s tribine otkrio ko je "zakuhao" na Anfieldu

A. Čaušević

Liverpool je maksimalan učinak na startu nove sezone nastavio protiv Leicester Cityja pobijedivši sa 2:1. 

Redsi su golom Jamesa Milnera sa bijele tačke u 95. minuti upisali osmu pobjedu i zadržali maksimalni učinak te sada imaju 24 boda.

Ipak, nakon završetka meča došlo je do gužve na terenu u kojoj su učestvovali igrači oba tima, a bilo je i naguravanja između nekih igrača.

Poslije utakmice Brendan Rodgers je kazao kako je gostujuće igrače isprovocirao Andy Robertson, međutim snimak s tribina pokazuje drugačije.

Naime, sve je zakuhao Adam Lallana koji je prvo uzeo loptu, zatim ga je odgurnuo Kasper Schmeichel, a nakon toga i još nekoliko igrača popularnih Lisica.

Nakon susreta i Juergen Klopp je kazao da je mini sukob izazvao Andy Robertson, međutim ukoliko pogleda video sa tribine gdje su bili smješteni navijači Leicester Cityja promijenit će mišljenje.

"Robertson je slavio poslije konačnog zvižduka, vjerovatno je gurnuo Ayozea Pereza što ovaj nije očekivao i to mu je zasmetalo", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Pljuc
Nigdje veze, zalutali se nakon završetka a ne nakon penala ccc ne pišite ako niste gledali!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi