Karius uvjeren da može ponovo braniti u Liverpoolu

Želi se vratiti

Karius uvjeren da može ponovo braniti u Liverpoolu

E. Škorić

Loris Karius i dalje vjeruje da može ponovo braniti za Liverpool, unatoč tome što ga često ismijavao zbog kardinalnih grešaka na golu Bešiktaša.

Karius je bio tragičar Redsa u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, a Redse je i u ranijim utakmicama koštao, pa je klub pronašao rješenje tako što je kupio Alissona Beckera, a njega posudio u Bešiktaš.

Sada, u svojoj drugoj sezoni na posudbi u Bešiktašu, Karius je govorio o toj pogrešci protiv Reala u finalu, ali tvrdi da i dalje može da brani na golu engleskog velikana.

"Hoću li opet braniti za Liverpool? Možda ću ponovo braniti, nikad se ne zna. Ne brine me da li ću biti prvi ili rezervni golman Redsa".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Što se Kijeva i tog finala tiče, ne mislim više o tome. Prošlo je puno od te večeri. Imao sam tada tešku povredu i niko nije govorio o tome. Ljudi mogu da pričaju šta god žele, to me više ne muči. Sretan sam što je Liverpool već iduće sezone osvojio Ligu prvaka. Mislim da i ove godine imaju dobre šanse. Još uvijek sam u kontaktu s nekim trenerima i igračima iz Liverpoola", dodao je.

Njemački golman ima ugovor do kraja sljedeće sezone s Liverpoolom, no zaista su jako male šanse da ponovo stane na gol tog kluba.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi