Snimili Salaha da koristi mobitel dok vozi, pa snimak predali policiji

Nije obraćao pažnju na fanove

Snimili Salaha da koristi mobitel dok vozi, pa snimak predali policiji

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola jučer su na svom terenu ubjedljivo savladali West Ham sa 4:0 u meču prvog kola Premiershipa.

Najboljem igraču Redsa, Mohamedu Salahu, nije trebalo dugo da se upiše u listu strijelaca i najavi još jednu sjajnu sezonu. Ipak, Salah je danas najmanje razmišljao o fudbalu.

Naime, prema pisanju engleskih medija policija je pozvala Salaha na ragovor nakon što su dobili video na kojem se vidi da koristi mobitel dok vozi. Fanovi su uočili Salaha dok je išao prema Anfieldu i pokušali su da dobiju autogram ili selfie.

No, Salah nije mnogo razmišljao o njima i pokušao je maksimalno da ih ignoriše. Ipak, na njegovu žalost jedan od razočaranih fanova snimao ga je da koristi mobitel dok vozi, a jutros je snimak predao policiji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Baš su zeznuli, nece moći da spava noćima....
19 0
Chupy
Kod nas u Bosni ako te uhvate pijanog, odes fino u prvi restoran s njima i svi se onako ko prave jare narokate do jajcad.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti