38

Komentari (38)

K79
Sloboda losa sama od sebe Zrinski vec prvak sudija navlači za Zrinski isto ko da im je odlucujuca utakmica za titulu, svira ne postojeći penal al očito da je velika zelja gospodina beusa da se konačno obori taj rekord Željezničara i da on konačno iz Sarajeva predje u zapadni Mostar bilo bi smjesno da nije zalosno
HUNTER
@Deepy kačiš mi se na komentar bespotrebno. Za mene lično, nikad nećete biti BH klub, niti ću vas tako gledati, niti me jedan klub koji podržava fašizam I fašiste i ratne zločince, neće predstavljati u Evropi. Što ste mogli od utakmica kupiti, kupili ste, dok je bilo pljačkanja Aluminija i Sokola opljačkali ste i ti meni našao pričati o bodovnoj prednosti. Zaobiđi me i ti i tvoji prijatelji, fašistički nastrojeni botovi, koji vise na sportsport.ba.
velaMo
A što vas je ostavio s 11da igrate o da mislim 10 minute ili slično,nikom ništa odmakla se ruka .
lalinjo
Nemanjaaaaaaa majstoreeeeeee
Prazina
Š A M P I O N I
user1643230038
Jad i cemer od lige.
Bhf
Kao i obicno naguze se zrinji,sta ocekivati od propalog kluba.Ja se pitam jesu li oni ikad odigrali bar nerjeseno protiv zrinjskog?Cista sramota.
Gifron1
Izbacili ih iz Kupa, ali bitno je napisati neki glup komentar. I sto ne komentarises Sivca i smijesno penal moralisto?
Bhf
Nema se ti sta komentarisati,sudije su tu da grijese,zato su placeni a nemozes kriviti sudije za poraze u zadnjih 5 godina.Zabijes 3 komada i nek on svira dva penala za njih.
Nele.
Imaju komplekse od Zrinjskog.
K79
kako misliš sudije su tu da grijese ?! ne kontam
Bhf
@K79 u svakom kolu sudije prave velike greske tako da to nije nista novo.Zato i kazem da su tu da grijese a zato treba eazbiti protivnika tako da ni sudija nemoze pomoci.O tome se radi.Treba natopiti dres znojem da se bori za platu a ne da se setaju po terenu kao balerine,
Zlofish
Jedan je jedni u snu i na javi
Mostarac94
Hahahahah joj parola, hajd sto ste 1995 klub izmislili al da do sad niste u stanju parolu smislit hahah
zgembo.popuslic
Gledam tabelu i vidim da samo prva 4 kluba imaju pozitivnu gol razliku i to Sarajevo na cervrtom mjestu sa plus 2. Zeljo bi mogo u evropu sa negativnom gol razlikom :) Nikad gora liga sa nikad gorim terenima koji sve vise propadaju iz godine u godinu jer niko u njih nista ne ulaze. I ono malo para sto klubovi imaju potrose na tzv. pojacanja
UM1905ZM
Karanje se nastavlja,jel vam dosta sirotinjo
Slana_carsija
Penala realno nije bilo, ali vala i Sloboda ko da je igrala protiv Reala i PSG zajedno
Slobodas
Marš Mladene Žižoviću !!! Uhako si ekipu ko malo ko
HUNTER
Sloboda - sudija 0:2
Deepy
Pa bola jel te sram? 16 bodova razlike 10 kola pred kraj i ti pricas o sudiji? Stvarno ste pojedinci nerealni i pretjerano zavidni. Pa jednom u zivotu priznaj da je klub koji je u 22 utakmice dao daleko najvise golova 49, primio daleko najmanje 22, ima 57 bodova, svakog od suparnika je trehnuo je najbolji klub u drzavi. Po cemu je to poguran od sudija? Evo da su mu protivnici dali 30 golova, a ne svaku trecu utakmicu da mu daju gol, rekao bi, eyo poguro ih sudija. Ovako je zaista presmjesan i vrlo djetinjast komentar.
Deepy
Znaci u 22 kola zabijas 2.4 golova po utakmici, primas 0.4 po utakmici i onda neko prica o sucima?
kurjak
Ako je ono penal onda ****ga.
plemic
sljedeći, molim!!!
Mostarac94
Eduard
Ajmo sljedeci dobro je plemic rekao. Sad mu ja na staroj zavrsio pa moze sljedeci
plemic
čekamo vas u 30. kolu ako se ne raspadnete ...
kaskada24
Grupna faza ne gine, ali realno!
plemic
opet psovka i nekultura. zaboravio si začiniti sa malo nacinalizma.
Realist
Joj sto volim kad se ovi iz podvelezja jave. Kako je na osmom mjestu. Koliko ste bodova iza nas. Sta ima novo jeli puse jak vjetar.
kurjak
@plemic Nemoj se sikirati, na tvoju žalost Sloboda je kao i država BiH,bila, biće i živjeće.
UM1905ZM
Hahahahahahahahaha
UM1905ZM
K79
ako je neka utjeha ne velicaju se ratni zločinci !
Nele.
Cestitam majstore.
Nele.
Al kad na kraju sezone nebi prodali bar 4 igraca, realnost premijer lige.
PRESEDAN
Onakav Hajduk ne može na metar u Evropi i ne neka naša ekipa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.