Šofranac: Znamo šta nam može donijeti utakmica na Pecari

Defanzivac Sarajeva

Šofranac: Znamo šta nam može donijeti utakmica na Pecari

Fudbaleri Sarajeva nadolazećeg vikenda nastavljaju premijerligaško takmičenje.

Na otvaranju sezone tim sa Koševa će gostovati u Hercegovini, tačnije u Širokom Brijegu, a svoja očekivanja uoči utakmice za klupsku stranicu je prenio defanzivac Aleksandar Šofranac koji je u klub stigao ove zime.

"Prva zvanična utakmica u nastavku sezone nam donosi odmah derbi i mogu reći da smo jako motivisani za predstojeću utakmicu. Znamo šta nam sve utakmica u nedjelju može donijeti. Vjerujemo da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Sigurno je da neće biti jednostavno, Široki Brijeg je jedna dobra ekipa, međutim, i mi itekako imamo svoje kvalitete. Iza nas su vrhunske pripreme i ekipa s nestrpljenjem očekuje prvo kolo. Ako ponovimo igru i pristup sa priprema, rezultat u Širokom Brijegu neće izostati", rekao je Šofranac.

Dodao je da u timu vlada odlična atmosfera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu reći da smo jako dobro pripremljeni za utakmicu i da je atmosfera u ekipi na zavidnom nivou. Protekle sedmice su bile dosta naporne za nas i sada je došlo vrijeme da sve ono što smo radili i prenesemo na ligaško takmičenje. Ambicije za polusezonu su velike. Vjerujem u našu ekipu, u ovaj odličan kolektiv."

Meč između Širokog Brijega i Sarajeva, podsjetimo, igra se u nedjelju s početkom u 17:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi