17

Komentari (17)

Adohordas
Majmuni ,trebamo nesto pokrenuti, svi dobro znamo ko koci nas fudbal
Adohordas
Lopovi,treba im bombu baciti u zgradu da izginu ovi majmuni i ove pare sto su dobili pokrast ce logicno
Plavi orkestar
Milorad Sofrenić, član Izvršnog odbora i prvi potpredsjednik Nogometnog saveza BiH, imao je oštro izlaganje, poručivši da klubovi uglavnom poručuju da žele da igraju, a kada dobiju pitanje "Kako?", niko od klubova nema spreman odgovor. Sofrenic postavlja pitanja na koja od šoka onih kojima su postavljena i nije dobio odgovor.Pa Sofrenicu igrat ce kako se igrao i prije tebe i ostalh hoštaplera iz saveza i tako ce se igrati i poslije vas.Korona gripa i ko fol briga za zdravlje ljudi vam je samo paravan za necasne radnje koje sprovodite i imate namjeru sprovesti.U slucaju odluke o ne nastavku prvenstva i kupa izvršiti smjenu kompletnog rukovodstva FSBiH.
milivoje
Drtina per excellence!
kenonitos
tcity055
Promjena teze. Sve do danas zbog korone a sad nema novca. Mozda Begic planira otpemninu za sebe u iznosu od osam miliona.
Deda995
Ne postoji nigdje država sa bogatijim savezom i političarima, te siromašnijom populacijom i klubovima. Nikakve ideje niste stvorili od nezavisnosti države, a svi ste se obogatili majke vam sakate ****m.
Hasanaga
Pa konji jedni vi ste ti koji treba da iznesu prijedloge klubovima, zasto uopste vi primate plate? Ako ne znate nista smisliti iz svoje glave prepisite bar sta od nijemaca. Ma motku u ruke i pobiti ****a.
Laola
I jos jedno kada vidis kakve njuške u ovom savezu sjede poput ovog Sofrenica, Laleta i slicnih ublehasa kako covjek da ocekuje bolje...
Plavi21
Sloboda vam ponudila, Željo vam ponudio ideje, ali ne, nek se uzmu pare, a da se ne igra. Begiću bivši si 100%
Laola
Hoce lopovi iz saveza da rastale lovu na nepostojece seminare i projekte. Pu mater vam hostaplersku....
fbigoal
Čuj pomoć za dezinfekciju klubovima od par stotina hiljada a šta je sa ostalih 8,5 miliona lopovi
tcity055
Valjda vi treba da date odgovor kako. Ako ste dali određeni novac valjda on služi za igranje a ne za krpljenje dugovao od prije godinu dvije. To su namjenska sredstva.
Zeleni_zub
kojih dugova? nema savez dugova, savez je ekstra likvidan
tcity055
Mislio sam na novac koji se daje klubovima. Al će izgleda Savez sve utrošiti na ove konferencije i seminare.
Laola
Ma ja rastalice se izmedju sebe ublehasi. Puu
Zeleni_zub
Koliko li ih kosta jedna ova Skype konferencija, bas me interesuje. Sigurno se software za konferencije dobavlja preko Srebrne maline. Što bi džaba downloadovao Skype, kad Fikret ima sto puta bolji software.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.