21

Komentari (21)

Kako je sada lijepo bi u Islandu, em su Evropa, em su izlovani od citavog svijeta i tamo nema Korone Virusa.
Dzeko, Pjanicu, Dzeko dodji sto prije u BH dok vas nije uhvatila Korona Virus, svakako je prvenstvo Serije A odgodjeno do Aprila 3, jer ako i vas uhvati Korona virus onda mi necemo imati igraca za baraz Marta 26-og.
Zulfikar
Sve se to vraca Talijanima za genocid koji su pocinili u Libiji.
Neko_Novi
a da ga vidii baboooo, a da gaa vidiiii babooooo, da je bolestan, da je bolestan, sedam virusaaaaa
z3ppeL1n
Šok. Ne mogu sebi doć čitav dan
Zulfikar
Ispostavit ce se da je Sjeverna Koreja kao izolovana od svih drzava jedina sigurna.
Josip234
Nije daniele nego Daniele
Josip234
Koliko ja znam ne piše se daniele nego Daniele.. ?
kn0x
Nije ****o nego se pas posro
Maestro
Šta uradise Kinezi koji jedu sve što se smije i ne smije pa zarazise čitav svijet čak i mi u napacenoj zemlji strahuje od nekog virusa za čujemo na tv pogotovo ako oboli neki fudbaler
Benjamingst
Cuj Sok? Cim je poznata licnost sok je... pa daj te malo postovanja prema obicnom svijetu novinari iz BiH... cista diskriminacija prema osoboma koji su zarazeni korona virusom I koji umori.
ArminArmindelaa234
Sok je jer su ti igraci izolovani bili od običnog svijeta gdje su bili u kampovima kluba
Benjamingst
Da sok je a ljudi umiru to nije sok... on ce se izleciti 110% samo sto drugi umiru od te boleti. Al svako ima pravo da misli kako on zeli.
juve10
Šok jarane jer je ovo sportski portal, upitanju je i naša reprezentacija i baraž i šta sad za LP ako bude tim zaražen i seria a i jedna od liga petice.. a za ostale trazi po klixu i aljazeri
Benjamingst
Boli mene ona stvar I za LS, UEFA, EURO, BARAZ mene strah sta ce biti sutra sa BiH tamo imam rodbine itd kosmije pa I citava nacija BiH... a za igrace se puno ja nebrinem oni su dobrog zdravlja I brzo ce oni biti zdravi...
Zee
*Kosmije* su u opasnosti.. Hahaha.... Gramatika je cudo
Benjamingst
@Zee Pisao sam na cellphone tako da upise rijec sam, iako sam napisao KOMSIJE cellphone je napisao komsije... nebi se trebao puno da se brines za neciju gramatiku, nismo u skoli.
PlavaPorodica
Pjaniću ne dolazi vamo matere ti
edo111
user1576183878
Ode i Pjanke za baraž.
Zee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.