Šok na Apeninima: Juventus potvrdio da je Daniele Rugani pozitivan na koronavirus!

Opasnost za cijeli tim

Šok na Apeninima: Juventus potvrdio da je Daniele Rugani pozitivan na koronavirus! · Udarna vijest

Endin Čaušević

Epidemija koronavirusa stvorila je veliki haos u Italiji zbog čega je prekinuto takmičenje u Seriji A.

Klubovi u Italiji najmanje do 3. aprila ne mogu igrati nikakve utakmice, a pitanje je da li ćemo ih gledati i na evropskoj sceni.

Veliki haos nastao je večeras u redovima Juventusa jer klub potvrdio da je jedan igrač pozitivan na koronavirus.

"Juventus potvrđuje da je Daniele Rugani pozitivan na koronavirus. Klub radi sve da ga stavi u izolaciju kako to nalažu pravila i provjerit će sve s kojima je on bio u kontaktu", saopštio je klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je danas imao trening zbog čega će cijeli tim morati biti u karantinu. Zbog toga je upitno da li će se naredne sedmice igrati revanš meč osmine finala Lige prvaka između Juventusa i Lyona.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Cuj Sok? Cim je poznata licnost sok je... pa daj te malo postovanja prema obicnom svijetu novinari iz BiH... cista diskriminacija prema osoboma koji su zarazeni korona virusom I koji umori.
13 2
PlavaPorodica
Pjaniću ne dolazi vamo matere ti
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi