Šok na La Romaredi: Zaragoza primila gol u nadoknadi i ostala bez borbe za La Ligu
Polufinale doigravanja donijelo velika uzbuđenja

Numancia u finalu doigravanja

Šok na La Romaredi: Zaragoza primila gol u nadoknadi i ostala bez borbe za La Ligu

M. Šljivak

Ekipa Zaragoze neće imati šansu da se vrati u La Ligu ove sezone.

Njih je danas u polufinalu doigravanja na La Romaredi savladala ekipa Numancije rezultatom 1:2 i nakon neriješenog rezultata 1:1 iz prvog meča ovaj tim odlazi u finale doigravanja za plasman u La Ligu.

Sve pogotke smo vidjeli u drugom poluvremenu. Gosti su poveli sa 0:1 u 64. minuti preko Pereza, ali je Zaragoza golom Gonzaleza deset minuta prije kraja izjednačila rezultat na 1:1.

Međutim, kada su svi očekivali produžetke Numancia dolazi do pobjede. Diamanka je zabio za 1:2 i odveo je svoj tim u finale doigravanja.

Tamo ih čeka duel protiv pobjednika duela između Valladolida i Sporting Gijona, a prvi meč ovih timova završen je pobjedom od 3:1.

Polufinale doigravanja:

Zaragoza - Numancia 1:2 (1:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi