Šok na među navijačima Kraljeva: Real Madrid dovodi bivšeg igrača Pescare?

Quintero na meti prvaka Evrope

Šok na među navijačima Kraljeva: Real Madrid dovodi bivšeg igrača Pescare?

Endin Čaušević

Nakon što je Mateo Kovačić poručio čelnicima Real Madrida da želi ovog ljeta napustiti klub na Santiago Bernabeu su već počeli tražiti zamjenu za hrvatskog reprezentativca.

Prema pisanju španskih medija na meti kraljevskog kluba nalazi se zanimljivo ime, a to je reprezentativac Kolumbije, Juan Quintero. Ovaj 25-godišnji fudbaler trenutno igra na posudbi u River Plateu iz Porta, a pažnju na sebe skrenuo je sjajnim golom protiv Japana u prvom kolu Svjetskog prvenstva.

Kolumbijac je nekada igrao za Pescaru iz koje je 2013. godine prešao u Porto. Za ovaj klub odigrao je 42 utakmice i dao šest golova, no prethodne tri godine većinom igra na posudbama. Zbog toga iznenađuje interes Real Madrida za usluge ovog veznjaka.

Navodno, Florentino Perez želi što prije da završi ovaj posao, no mogao bi imati problema jer sada i River Plate ima pravo na određenu sumu novca ukoliko Porto pristane da ga proda. Ipak, u Realu su spremni na sve, a eventualni dolazak Quintera značio bi i najvjerovatnije odlazak Matea Kovačića.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi