Kroos nakon Mundijala pravi iznenađujući transfer?

Špekulacije španskih medija

Kroos nakon Mundijala pravi iznenađujući transfer?

Vezni fudbaler reprezentacije Njemačke Toni Kroos mogao bi nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji da napravi prilično iznenađujući transfer, ako je vjerovati onome što piše španski list AS.

Kroos je zamalo bio jedan od heroja Njemačke na Mundijalu u Rusiji jer se činilo nakon njegovog kasnog gola protiv Švedske da će se Elf spasiti eliminacije u grupnoj fazi, ali to je kasnije protiv Južne Koreje ipak bilo neizbježno.

Obzirom da su se Nijemci veoma brzo vratili kući sa Mundijala, neki od njihovih fudbalera imat će nešto duže vremena pred start nove sezone da eventualno promijene klub, a jedan od njih je Toni Kroos.

Kako navodi pomenuti izvor iz Španije, Manchester United je veoam zainteresovan da ovog ljeta konačno dovede Kroosa. Zašto kažemo konačno? Zat što se United i City već nekoliko godina povezuju sa dovođenjem Nijemca, ali nikako da im to na kraju pođe za rukom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

AS prenosi da Real Madrid još uvijek ni pod razno ne želi pustiti svog veznog fudbalera od kojeg itekako zavisi njihova igra, pa je idalje gotovo nemoguće za očekivati da do transfera dođe. Ali, Manchester United se očito vodi politikom 'vrijedi pokušati'.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi