3

Komentari (3)

magistar
Možda mogu iznenaditi jedan od dva sarajevska i otkinuti bod, ali će teško pobijediti Velež. Čelik je jednostavno propustio momentum, a po tome se poznaju prave ekipe od ekipa koje par kola uđu u euforiju i ugase se, odu u donji dio tabele. Jednostavno ništa ne ide u njihov prilog, imali su dobar start, i pun stadion, potrebno je bilo dobiti jedan od derbija. Sve su prosuli, vjerovatno i sezonu. Mada pitanje koja su očekivanja bila i šta je za njih uspjeh, ako opstanak, previše je kandidata u igri, oni će opstati vrlo vjerovatno.
Ljacmu1
Tri boda. Dobit će Velež jer će se ovi "ispuhat" na derbiju, a i bolji su. Teško će u Sarajevu, a i treba gazdama vratit uslugu za suđenje protiv Širokog kada su morali pobijediti.
Mostar
Dobit ceti mamu od nas gube robijasi.. M.U.S.V.D.G
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti