Šok u Argentini: Iskopao kosti svog djeda, pa donio lubanju na proslavu titule

Ne može s njima niko

Šok u Argentini: Iskopao kosti svog djeda, pa donio lubanju na proslavu titule

E. Čaušević

Prvenstvo u Argentini sinoć je riješeno jer je Racing iz Avallanede zvanično postao novi prvak ove države.

Racing je napravio veliko iznenađenje i uspio da ove sezone nadmaši River Plate i Bocu Juniors koji su tradicionalno najveći favoriti za osvajanje titule prvaka Argentine.

Međutim, Racing je odigrao fantastičnu sezonu i došao do titule nakon pet godina. Racing je nekada bio jedan od najboljih argentinskih klubova, ali su totali krah doživjeli 1998. godine kada su proglasili bankrot.

Navijači ovog kluba su na nevjerovatan način proslavili novu titulu prvaka, no jedan od navijača je sve nadmašio. Naime, kamere su uspjele snimiti izjavu navijača koji je s lubanjom došao na tribine.

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi i šta ta lubanja predstavlja, ali kada je on to objasnio svi su ostali u šoku. Naime, otkrio je da je to njegov djed koji je preminuo prije nekoliko godina i da je on odlučio iskopati njegove kosti.

Njegov cilj je bio da "dovede" svog djeda na proslavu titule Racinga jer je i on bio veliki navijač ovog kluba. On je ljubio lubanju pred kamerama, a može se vidjeti da su novinari bili u velikom šoku kada im je ovaj navijač otkrio priču oko lubanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi