Romero otkrio Messijev nadimak: I to ga stvarno ne ljuti?

Romero otkrio Messijev nadimak: I to ga stvarno ne ljuti?

E. Škorić

Iskusni argentinski golman Sergio Romero je otkrio kako Lionel Messi ima zanimljiv nadimak u svlačionici argentinske reprezentacije.

Romero neće igrati na Svjetskom prvenstvu zbog povrede, ali smatra da Argentinci predvođeni Messijem mogu napraviti puno.

Onda je golman Manchester Uniteda kazao da Messi nema problem s tim što ga pomalo i ružno zovu u svlačionici.

"Zbog njegove visine Messija zovu patuljak, ali to mu ne smeta, ipak je profesionalac i ne ljuti se ako ga tako zovemo", rekao je Romero.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Argentina će na Mundijalu u Rusiji igrati u grupi sa Nigerijom, Hrvatskom i Islandom, a Messi ima teško breme jer se od njega kao najboljeg na svijetu očekuje puno, a Argentina posljednjih godina s njim ništa značajno nije napravila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi