Šok u Milanu: Carlos Bacca trenirao sa Sevillom?

Šta se dešava s Kolumbijcem?

Šok u Milanu: Carlos Bacca trenirao sa Sevillom?

Endin Čaušević

Carlos Bacca protekog vikenda uzburkao je strasti na San Siru jer je odlučio otputovati u Sevillu.

Kolumbijski napadač je zbog povrede propustio meč protiv Empolija, a nekoliko slobonih dana odlučio je provesti u Sevilli gdje je pratio nekadašnji klub. Iako su iz Milana poručili da su dali dozvolu Bacci da ide, te da je sve u najboljem redu, danas su stigle informacije koje su šokirale i čelnike Milana.

Naime, španski mediji prenijeli su danas da je Bacca jutros odradio trening sa svojim nekadašnjim saigračima u Sevilli. Nakon ove informacija navijači Milana počeli su sumnjati u to da je Bacca uopšte povrijeđen.

Mnogi se pitaju da li je ovo način Bacce da poruči navijačima da napušta Milan, te da ima veliku želju da se vrati u Sevillu. Do zimskog prelaznog roka ostalo je još mjesec dana kada će mnoge stvari biti jasnije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi