Šok u Valladolidu u 96. minuti

Getafe se spasio iz penala

Šok u Valladolidu u 96. minuti

E. Škorić

Valladolid je bio jako blizu velike pobjede, ali na kraju je osvojio samo bod u duelu s Getafeom (2:2).

Valladolid je tik iznad opasne zone i svaki bod mu je veliki kao kuća, ali danas je mogao da dođe do sva tri u duelu s favorizovanim Getafeom.

Arambarri je u 14. minuti doveo goste iz predgrađa Madrida u vodstvo, ali je Guardiola u 30. minuti izjendačio na 1:1.

U 62. minuti Olivera kod Getafea dobija drugi žuti karton i napušta teren, a s igračem manje domaćin sedam minuta kasnije stiže i do preokreta, pošto je Unal zabio s bijele tačke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako su imali igrača više u polju, domaći nisu uspjeli do kraja sačuvati to vodstvo, a da stvar bude gora primili su gol iz penala u 96. minuti.

Valladolid ima 31 bod i nalazi se na 17. mjestu, dok Villarreal na 18. mjestu ima bod manje i utakmicu manje. Što se Getafea tiče, nalazi se na sjajnom petom mjestu s 51 bodom i samo bod manje ima od Seville, koja je zasad posljednja u grupi klubova koji idu u Ligu prvaka kroz špansko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi