Šok za Balea i Tottenham na ljekarskim pregledima
Foto - EPA

Velšanin povrijeđen

Šok za Balea i Tottenham na ljekarskim pregledima

M. Šljivak

Gareth Bale stigao je danas u London na ljekarske preglede pred potpis ugovora sa Tottenhamom.

Real i Spursi dogovorili su jednogodišnju posudbu reprezentativca Velsa, ali na ljekarskim pregledima uočen je problem koji će Velšanina odvojiti od terena.

Bale se sa reprezentativnog okupljanja vratio povrijeđen. Procjena je da će pauzirati čak četiri sedmice i Jose Mourinho u narednih mjesec dana na njega neće moći računati.

Ovako svakako u Tottenhamu nisu očekivali i Baleova povreda je veliki šok za sve u londonskom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nekada najskuplji fudbaler svijeta se nakon sedam godina vratio u Tottenham, a u prošlosti je također imao brojne probleme sa povredama u dresu Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Ajjjj ovaj obara sve rekorde. Toliko neigrati a toliko na konto primati. Iscrpijo Špance e sad ide malo Engleze. Nije se ni presvuko a vec im zadao glavobolje.
3 0
prometej
Podvalili im lika
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi