Pochettino: Niko mi nije ponudio da treniram Barcelonu, sanjam da vodim Real
FOTO - EPA

Potpuno iskreno

Pochettino: Niko mi nije ponudio da treniram Barcelonu, sanjam da vodim Real

A. Beganović

Argentinski stručnjak Mauricio Pochettino povezuje se sa brojim klubovima otkako se rastao sa Tottenhamom.

Sjajni argentinski stručnjak povezivao se i sa Barcelonom, čak su španski mediji objavili da je razgovorao sa prvvim čovjekom kluba, no Pochettino je do demantovao.

"Nije mi ponuđeno da treniram Barcelonu i nisam imao sastanke sa predsjedniko Josepom Bartomeumom", izjavio je argentinski stručnjak.

Pochettino je istakao da mu je san jednog dana predvoditi s klupe madridski Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam hoću li ikada trenirati Real, no to je moj san. Ako nije najbolji, onda je jedan od najboljih klubova na svijetu. Naravno, ne isključujem druge opcije, ali Real se nalazi na listi snova svih trenera", zaključio je nekadašnji trener Tottenhama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi